I found an
article named Gluten-free = Guilt free
in A-mag (Amsterdam magazine). I think it’s a pity that the magazine defined
the gluten-free diet as a temporary, fancy diet. For the chefs among us: watch
out! Gluten-free eaters may have celiac, what of course needs another treatment
than just a fancy diet. On the other hands, I am happy that there is more media
attention for gluten-free! Furthermore the article gives some tips I didn’t
knew. The American Bakery from de drie graefjes sells gluten-free cupcakes and
Bar Brouw offers gluten-free beer. I’m checking out the details, so more about
this soon..
In A-mag (Amsterdam magazine), vond ik een artikel dat Gluten-Free = Guilt-Free heet. Helaas
benoemd het tijdschrift het glutenvrije dieet alleen als een tijdelijk en hip
dieet. Voor de koks onder ons: kijk uit! Grote kans dat een glutenvrije eter
coeliakie heeft, en dan is het toch echt van belang het dieet serieuzer te
nemen dan dat van een hype. Aan de andere kant ben ik blij met elke media-aandacht
dat glutenvrij krijgt. Bovendien staan er twee tips in het artikel die ik nog
niet kende: glutenvrije cupcakes bij The American Bakery van de drie greafjes
en glutenvrij bier bij Bar Brouw. Hierover volgt later meer..
0 reacties:
Post a Comment