Farabella pasta from glutenfreewebshop.com


This pasta is real Italian. The family-owned company makes different kinds of gluten-free pasta and I tried the buckwheat pasta. This was the first time I had a pasta which didn’t entirely exist out of corn flour. The big advance of this pasta, if you compare it to the Sam Mills pasta, is that it has a lot of fibers in it. The buckwheat pasta has way more fibers compared to the corn pasta’s. The pasta tastes like real whole-wheat pasta. If you were crazy about whole-wheat pasta and looking for a gluten-free variant: this is your pasta! It is easy to prepare and has a nice structure. I know that my gluten-free diet causes a lack of fibers, therefore this pasta is a healthy solution for me!

Did you already try this pasta?
If you are interested, you can order the gluten-free Farabella pasta here..

glutenfree review

Review: Farabella Pasta van Glutenfreewebshop.com

Deze pasta komt, zoals het hoort bij pasta, echt uit Italië. Het familiebedrijfje maakt allerlei soorten glutenvrije pasta en ik probeerde de boekweit Penne. Dit was de eerste keer dat ik glutenvrije pasta at die niet helemaal uit maïsmeel bestaat. Het grote voordeel van deze pasta, in vergelijking tot de Sam Mills pasta die ik normaal eet, is dat deze pasta veel meer voedingsvezels bevat. De pasta smaakt naar een echte stevige volkorenpasta. Als je vroeger gek was op volkoren pasta en opzoek bent naar een glutenvrije variant, dan is dit, denk ik, jouw pasta! De pasta was makkelijk te bereiden, en had een goede structuur. Ik weet dat ik een gebrek heb aan voedingsvezels, dus deze pasta is een goede uitkomst voor mij!



0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.