My favourite recipe: potato-spinach casserole

The subject for today's gluten-free blog week is your favourite recipe. I have a lot, so I have to choose one. This one is natural gluten-free and easy. The perfect combination J

Ingredients
-Potato’s
-Milk
-Grated cheese (old, goat cheese, or gorgonzola)
-garlic
-1 packages frozen chopped spinach
-Oil
-tomato sauce


1. Boil potatoes until tender 12 to 15 minutes. Put hot potatoes into a bowl. Add milk and a little bit butter and cheese. Use potato masher to mash potatoes until well mashed.
2. Heat the oil in a large frying pan, add the garlic and cook for 1 min. Throw in the spinach and stir.
3. Place the mashed potato’s in prepared baking dish. Put the spinach on top of this and finish the dish with some tomato sauce. Put on top of the tomato sauce some grated cheese. Put the baking dish into the oven.

Mijn favoriete recept: aardappel-spinazie ovenschotel


Het onderwerp voor vandaag is je favoriete recept. Ik heb meerdere favoriete recepten dus moet ik er eentje kiezen. Dit recept is van nature glutenvrij en makkelijk te bereiden. De perfecte combinatie.

Ingrediƫnten:

-aardappelen
-melk
-(geraspte) kaas
-knoflook
-olie
-bevroren spinazie.
-tomatensaus

1. Kook de aardappelen goed gaar. Gebruik een aardappelstamper om er vervolgens aardappelpuree van te maken, terwijl je melk, een beetje boter en kaas toevoegt.
2. Bak wat knoflook in een beetje olie en voeg vervolgens de spinazie toe en warm deze op.
3. Plaats de aardappelpuree in een ingevette ovenschotel. Doe daar bovenop een laag spinazie. Bovenop kun je een laagje tomatensaus doen met daarop geraspte kaas. De schaal doe je vervolgens in de oven en tadaaa: een heerlijk ovenschotel..



0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.