Pancake Amsterdam


Glutenvrije pannenkoeken
Yes, another place added to my list of restaurants with gluten-free options!
This time it is Pancake Amsterdam. I have not been there myself yet, but I had contact
with the restaurant. They have always gluten-free pancakes available. They do not work
with reservations. You can just walk in for a table. A gluten free pancake takes a bit
more preparation time than a regular pancake but they are the same price. They work with a special protocol for the gluten-free pancakes, so they do everything to avoid contamination. That is a save feeling for a celiac! Pancake Amsterdam is located in the middle of a district called the nine streets; a nice shopping district. So the perfect place to enjoy some lunch during a shopping day.
The dutch pancakes are delicious!


Pancake Amsterdam

Ja, weer een restaurantje dat ik kan toevoegen aan mijn lijst met restaurants met glutenvrije mogelijkheden. Dit keer een pannenkoekenhuisje. Ik ben er zelf nog niet geweest maar heb contact gehad met het restaurant. Ze hebben altijd glutenvrije pannenkoeken in huis. Als je langs wilt komen kan en hoef je niet te reserveren. Loop dus gewoon naar binnen en vraag om een tafeltje. De glutenvrije pannenkoeken duren qua bereidingstijd iets langer dan een normale pannenkoek, maar ze hebben dezelfde prijs.
Het was fijn om te horen dat ze met een speciaal protocol werken om kruisbesmetting van de andere pannenkoeken tegen te gaan. Dit geeft een coeliaak als ik een veilig gevoel. Ze zitten gevestigd midden in de negen straatjes. Heerlijk dus om te lunchen tijdens een dagje shoppen.


0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.