Kabuto Noodles (U.K. brand) have only
recently come onto the market with some gluten-free versions. Therefore I just
received a nice box of samples, so I would love to share my experience with
you. First of all, I do love the way the colorful pots are looking. They have
two gluten-free versions; Miso and Chicken. They are, just like regular noodles,
quick and easy to make by adding boiling water. It’s a super easy meal to take
away or perfect for a fast lunch. I found it a tasteful alternative for my
regular lunch. So I think those cute looking noodle pots are a good thing to
have in your kitchen cabinets. They are not (yet) on the Dutch market, but hopefully
that will change soon. The only disadvance is the price, the noodles are quite
expensive like all gluten-free products. There are no additives or preservatives
used in the noodles according to their website, which is a good thing.
I will keep you updated when they arrive on the Dutch market, if you can’t wait you can order them online.
Kabuto Noodles is een Engels merk dat recentelijk twee glutenvrije varianten heeft gelanceerd. Ik ontving een box met de noedels en natuurlijk wil ik mijn ervaringen met jullie delen ;). Om te beginnen vind ik de kleurige noedelboxen er super leuk uitzien! Er zijn twee glutenvrije varianten/smaken: de miso en de kip. Je maakt de noedels klaar, net als gewone noedels, door er kokend water bij te doen. Het is dus een super handige lunchvervanger of take-away maaltijd. Ik vond ze lekker smaken, eigenlijk gewoon als de noedels die ik voor mijn glutenvrije periode ook vaak at. Ze zijn erg handig om in je keukenkastje achter de hand te hebben. Het enige nadeel is dat ze, net zoals alle glutenvrije producten, erg prijzig zijn. Aan de andere kant zitten er geen additieven of conserveermiddelen in.
De glutenvrije Kabuto noedels zijn nog niet op de Nederlandse markt. Zodra het zover is zal dat op mijn blog staan. Als je niet kan wachten kun je ze natuurlijk ook online bestellen.
0 reacties:
Post a Comment