Bladerdeegasperge-snack (Dutch)

Dit receptje vind ik handig voor de lunch, of als hartige snackje tussendoor.


 Ingrediënten:
-300 gr asperges
-15 g peterselie
-4 eieren
-200 gr crème fraîche
-100 gr geraspte jonge kaas




Verwarm de oven alvast op 200 graden. Ondertussen laat je de asperges 8 minuten koken. Vergeet niet eerst de asperges goed te schillen en de harde onderkant eraf te snijden. Bak het spek lekker knapperig in een koekenpannetje. Daarna laat ik het spek altijd even uitlekken op een keukenrolpapiertje. Meng ei, peterselie, peper en kaas door elkaar in een mengkom. 

Ik gebruik voor dit recept een lage, brede bakvorm. Zo wordt het echt een soort pizza snack in plaats van een quiche. Leg in de ingevette bakvorm het ontdooide bladerdeeg en giet vervolgens het ei-kaas mengsel op het deegVerdeel vervolgens de Asperges en het spek erop


Doe het geheel vervolgens 40 minuten in de oven! YUM! 

Eet smakelijk!



0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.