De Waterkant offers gluten-free beer | glutenvrij bier bij de Waterkant

De Waterkant is absolutely THE new hotspot of Amsterdam. Since the opening it’s full with hipsters and it’s always crowded. No surprise with this great location and huge terrace. On the menu I spotted gluten-free mongozo beer. One of the owners of this cafe, is also the owner of Bar Buwoski and de Biertuin. Both are cafes, which offer gluten-free beers. You find also nachos on the menu. Hopefully they are gluten-free prepared as well.
Anyone already been here?

De Waterkant is absoluut de nieuwe hotspot van Amsterdam. Het wordt overspoeld door hipster en is sinds de opening altijd vol. Dat is ook niet verrassend aangezien ze op een mooie locatie zitten en een groot terras hebben. Ik spotte op de menukaart glutenvrij mongozo bier! Wist je een van de eigenaren van deze bar, ook de eigenaar van Bar Buwoski en de biertuin is? Twee andere barren met glutenvrij bier! Op het menu staan ook nacho’s, dus hopelijk kunnen die ook glutenvrij bereid worden…

Iemand hier al geweest?

*gluten-free means here less than 20 ppm
glutenvrij


de Waterkant0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.