New glutenfree hotspot in Amsterdam: STACH foods

Yesterday, I had a wonderful time in the sun with a cup of tea and a glutenfree brownie. STACH Food just opened a new location at the Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam West. This new location also sells gluten free food like bread, brownies, muffins and cookies. The prices are reasonable; the gluten free bread is 3,- and the brownie 2,25. If you are living in Amsterdam West, this is absolutely worth a visit.

Gistermiddag heb ik heerlijk in het zonnetje gezeten met een kofje thee en een glutenvrije brownie. Op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam West is nu een nieuwe locatie van STACH food geopend. Stach is een leuke eetwinkel die verschillende biologische producten verkoopt. Het leuke aan deze nieuwe locatie is dat hij ook verschillende glutenvrije producten verkoopt! Ze hebben quiches, brood, brownies, muffins en koekjes. De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. Zowel het glutenvrije brood als de quiche zijn 3,- en de brownie 2,25. Als jij in West woont is dit dus echt een aanrader.

Adress: Admiraal de Ruijterweg 77
Open:  Mon-Sat 09:00 - 22:00
           Zo 10:00 - 22:00 

0 reacties:

Post a Comment

 

Newsletter

Blogger

BlogSociety

Meet The Author

Creative Commons-Licentie
Toestemming met betrekking tot rechten die niet onder deze licentie vallen zijn beschikbaar via www.glutenfreeamsterdam.com.