Glutenfree easter ideas! by Slidely Slideshow
Gluten free easter: 7 recipes and ideas. Glutenvrij pasen: 7 recepten en ideeën
Together with the glutenfree bloggers of
#wijbloggenglutenvrij we are writing about easter this month. This year I don’t
have any exiting (cooking) plans for easter yet. Therefore, I just made my
inspiration list of 10 gluten-free recipes and ideas for easter!
Met de glutenvrije bloggers van #wijgbloggenglutenvrij
schrijven we deze maand over pasen. Dit jaar vier ik pasen erg klein, een paas-ontbijtje samen met mijn vriend. Geen spannende verhalen voor dit
blog dus tot zover! Hierbij deel ik vast
mijn inspiratielijstje.
1. Glutenvrij brood/muffin van Culy.
Glutenfree easter bread/muffin from Culy.
2. Een van mijn favo recepten is dit recept voor
chocoladetaart. Weinig ingrediënten, makkelijk, snel en bovendien erg lekker!
Ik vond dit een super handig filmpje, zo kan het echt niet mis gaan!
With this easy movie, you can make delicious gluten-free
cake!
3. Dit jaar heeft de Albert Heijn glutenvrije paaskoekjes.
Ik vond ze zelf erg lekker!
The Albert Heijn supermarket offers gluten-free
cookies this year! I loved them!
4. Als lunch lijken deze frittata
van Uit Paulines Keuken mij een goed idee. Weinig ingredienten en makkelijk te
maken. Pauline maakte het zelf 2 jaar geleden met pasen.
For lunch a frittata is a good idea, because eggs belong to easter. This recipe doesn’t have many ingredients and
is easy to make.
5. Gezond, lekker, mooi en glutenvrij. Healty,
gluten-free and sooo easter!
6. Wil je echt de show stelen met pasen? Maak dan deze mooie
creatie van paaseieren.
If you really want to steal the show, you can make this creation with
your easter eggs.
7. Minder creatief, maar wil je toch de show stelen? Koop
dan tattoo-printpapier, print deze afbeeldingen erop en plak ze op je eitjes.
An easier version of easter eggs is to print those images on tattoo print paper and stick them
on your easter eggs.
Benieuwd naar de andere glutenvrije bloggers over pasen? Deze doen mee:
0 reacties:
Post a Comment